Våra sociala kanaler

Västkuststiftelsen använder sociala medier för att informera, inspirera och för att sprida kunskap om hav, natur och friluftsliv. Vi har konton på Facebook, Instagram, Linkedin och YouTube.

Med hjälp av våra sociala kanaler hoppas vi kunna inspirera fler att komma ut i naturen och att ta hand om den när de väl är där. Därför delar vi med oss av inspiration och tips för en hållbar friluftsupplevelse, kunskap kring hur vi alla kan minska vårt avtryck på hav och natur samt information om hur vi på Västkuststiftelsen arbetar med naturvård och ledutveckling.

Våra konton

Västkuststiftelsen har både huvudkonton och så kallade systerkonton i sociala medier. Nedan ser du en lista över samtliga med länkar till respektive konto.

Huvudkonton:Systerkonton:

Kommentarsregler i våra sociala kanaler

Vi vill att alla ska känna sig välkomna i våra sociala kanaler, därför har vi ett antal kommentarsregler.

  • Tänk på att aldrig dela känsliga uppgifter om dig själv eller andra personer i våra kommentarsfält då detta dels kan strida mot dataskyddsförordningen GDPR, dels kan skada den som blir nämnd.
  • Västkuststiftelsen har nolltolerans mot kommentarer som exempelvis innehåller rasism, homofobi, funkofobi och/eller sexism. Kommentarer med alla typer av hot och hat kommer att anmälas till det sociala mediet och sedan tas bort. Det gör även olovliga våldsskildringar eller pornografi, uppmaningar till brott, samt missbruk av upphovsrättsskyddat material.
  • Kommentera gärna under våra inlägg, men håll dig till ämnet. Om du vill nå oss i ett annat ärende än det som inlägget gäller, är du välkommen att mejla oss på post@vastkuststiftelsen.se. På det sättet kan rätt person lättare ta hand om just dina frågor.